Foto:

Nissewaardse VVD: 'Feest bij Hockeyvereniging'

Nissewaard - Afgelopen vrijdag vond het jaarlijkse hockeytoernooi plaats bij HVS voor politiek en bedrijfsleven. Diverse teams, waarvan velen alleen bij deelname aan dit toernooi de hockeystick ter hand nemen, probeerden die avond het toernooi op hun naam te zetten. Voor de hockeyvereniging een mooi moment om sponsors en politiek te laten zien wat de vereniging in huis heeft.

"Een waar feest, dat hockeytoernooi, met muziek, bitterballen en natuurlijk een aantal hockeywedstrijden", aldus de VVD-delegatie. "Helaas lukt het de Nissewaardse VVD niet om het toernooi op onze naam te schrijven, die eer ging naar de veteranen van de vereniging zelf. En het hockeyniveau was bij de vele teams misschien niet top, de sfeer was dat wel!"

Toekomst

VVD'er Van Veen: "Goed om te zien dat de moeilijke periode die de hockeyvereniging heeft doorgemaakt het clubgevoel alleen maar heeft versterkt. Dat kan alleen als al je vrijwilligers en leden samen de schouders eronder zetten. Op een mooie toekomst en tot volgend jaar!"

Shopbox

Meer berichten