Foto:

Jonge ondernemers doen goede zaken tijdens Kleedjesmarkt

Spijkenisse - Weekmarkt Spijkenisse pakte zaterdag 30 juni flink uit met een speciale markt - de Kleedjesmarkt - voor jongelui tot en met 16 jaar. Deze jonge ondernemers in de dop kregen de kans hun waren - doorgaans speelgoed, maar ook andere spullen - aan de man (lees: leeftijdgenootjes). Ze hoefden voor hun plekje op het marktplein niet te betalen.

En zo zijn dus goede zaken gedaan door de jonge ondernemers tijdens de marktverkoop die hen werd aangeboden door de Weekmarkt Spijkenisse. Er werd flink verdiend en dat komt deze keiharde ondernemers goed uit, want de vakantie staat voor de deur. En ook jongeren willen graag in hun vrije tijd besteden. Hier en daar een beetje handjeklap en de centjes stromen binnen! Een beetje extra zakgeld kan geen kwaad voor een dagje op het strand of in het zwembad.

Gezellig

Naast de hard zakelijke kant was de Kleedjesmarkt ook een ouderwetse familiedag want veel ouders lieten hun gezicht zien. Kortom, het werd nog ene hele gezellige boel, daar op het marktplein.

Meer berichten