Foto:

Kinderworkshop fotografie in de Wolvenpolder

Spijkenisse - Maak jij ook zo graag foto's met je smartphone? Maar vraag je je wel eens af hoe je met je smartphone net zo'n mooie foto kunt maken als met een professionele camera? En dat midden in de natuur? Meld je dan aan voor de workshop 'Fotograferen met je smartphone' op zondag 15 juli via www.natuurmonumenten.nl/zuid-holland/agenda

De workshop vindt plaats in het, nog jonge, natuurgebied de Wolvenpolder dat aan de rand van Spijkenisse ligt. In deze mooie natuurlijke omgeving kun je meteen de tips en tricks toepassen met je smartphone. Waarschijnlijk is het maken van foto's met je mobiel voor jou dagelijkse kost, maar hoe maak je nu echt een top foto in de natuur? Bijvoorbeeld van de aanwezige vogels, vlinders en libellen in het gebied. Fotografe Yosha Minken leert je hier meer over tijdens deze workshop. Daarnaast gaat een boswachter mee die je meer vertelt over het gebied en wat je zoal kunt vastleggen met je smartphone.

Aanmelden

Nieuwsgierig? Meld je aan via www.natuurmonumenten.nl/zuid-holland/agenda. De workshop start om 13.30 uur bij de ingang van het natuurgebied aan de Kerkhofsdijk in Spijkenisse. Eindtijd 16.00 uur. Vergeet uiteraard je smartphone niet én trek stevige schoenen aan. De workshop is voor kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar. Leden Natuurmonumenten betalen € 7,00 en niet-leden € 10,00.

Meer berichten