Foto: Roel van Deursen

Joop van der Hor feestelijk uitgezwaaid

Spijkenisse - Joop van der Hor nam op donderdag 5 juli afscheid van zijn netwerkpartners, dierbare bewoners en (oud) collega's. Dat afscheid wilde hij gezamenlijk vieren en daarom werd gevraagd om naar 'LISA' in het voormalige deelgemeentekantoor van Charlois te komen. Roel van Deursen maakte een videoverslag.

Officieel gaat Joop op 1 mei 2019 met (pre)pensioen. Tot die tijd zal hij zich bezig houden met een aantal projecten en zijn geliefde Zuiderpark. Begonnen als havenarbeider en van hoofdagent aan bureau Slinge tot persvoorlichter / inspecteur van politie en van wijkcoördinator naar gebiedsnetwerker. Beroemd om zijn positieve arbeidsethos, 'berucht' vanwege de wijze waarop hij daar bijna 50 jaar lang invulling aan heeft gegeven.

Joop van der Hor: "Vanmiddag was het dan zover: ik ben onofficieel met pre pensioen! Vraag me niet wat dat is maar het komt er op neer dat ik vanmiddag in bar kitchen LISA afscheid heb genomen van mijn werkbare leven en collega's, partners en vooral van mijn bewoners uit Charlois. Ik krijg meer tijd voor mijn lieve vrouw Gina maar die blijft nog zeker een jaar doorwerken en dus heb ik in wezen 2x zoveel tijd voor mijzelf."

Om te besluiten: "Dank Roel van Deursen voor je films, foto's en vooral je vriendschap. Dank Roel Pot voor je presentatie en eveneens bijzondere en reeds langdurige vriendschap en idem richting geluidsman en zanger Ferdi Keijzer."

Meer berichten