Foto:

Het Land van melk & honing

Spijkenisse - De verkoop van Het Land fase 13 – aan de rand van Spijkenisse - is vorige week van start gegaan: 40 gasloze & energieneutrale woningen waarvan 24 eengezinswoningen en 16 twee-onder-eenkapwoningen.

De nieuwe woonwijk kenmerkt zich door brede lanen en grote voortuinen. Door mooie details wanen de bewoners zich in de dertiger jaren van de vorige eeuw. Deze buurt – fase 13 - wordt ook wel 'Het Land van melk & honing', genoemd.

Energieneutraal

De woningen worden energieneutraal, dit betekent dat ze een EPC van 0 krijgen. De woningen worden gasloos gerealiseerd en voorzien van een warmtepomp met balansventilatie en zonnepanelen. Hierdoor hebben de woningen zeer lage energielasten en zijn ze goed voor het milieu.

Koopsom

De koopsom van de rijwoningen is vanaf € 252.500,- en vanaf € 423.500,- voor een twee-onder-een-kapwoningen. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Het Land fase 13: https://www.facebook.com/hetlandspijkenisse. Ook kunnen geïnteresseerden voor meer informatie contact opnemen met de verkopend makelaar, TW3, te bereiken op 010-3007117 of per mail naar info@tw3.nl.

Meer berichten