Foto:

Verwenmiddag voor bewoners Bernissesteyn

Zuidland - De dames van Soroptimistclub Voorne-Putten/Rozenburg trakteerden afgelopen zondag de bewoners van woonzorgcentrum Bernissesteyn op een zeer geslaagde high tea, spelletjes, een verhaal en een advocaatje met slagroom.

Schalen vol lekkere hapjes en zoetigheid, vazen vol bloemen en thee en koffie op vrolijk gedekte tafels. Dat stond de bewoners van Bernissesteyn afgelopen zondag te wachten.

Mies Bouwman

Na een welkomstwoord deden ze zich te goed aan al dat lekkers en werd een verhaal voorgelezen van Mies Bouwman. Daarna werden er onder het genot van muziek en een advocaatje met slagroom spelletjes gedaan. Fanatiek gingen de bewoners aan de slag met rummikub, sjoelen, ganzenbord, domino, mens-erger-je-niet en memory. De winnaars viel een knuffelbeest ten deel. De bewoners genoten van de persoonlijke aandacht. Aan het eind van de middag gingen de bewoners heel tevreden en dankbaar naar huis. Een geweldige middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Soroptimistclub VPR

Soroptimistclub VPR zet zich in voor goede doelen dichtbij en ver weg. Naast fundraising initieert een speciale commissie binnen de club hulp in natura. Soroptimisten zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die het beste, optimum, nastreven. Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes.

Meer berichten