Foto: Nick van Ormondt

Zondagtip: 'De Kleine Zeemeermin' op Theaterplein

Spijkenisse - Speciaal voor de kids staat tijdens het SpijkenisseFestival het Sprookjesconcert 'De Kleine Zeemeermin' op het podium van het Theaterplein op zondag 2 september van 13.00 tot 14.00 uur. Duik mee in het eeuwenoude verhaal met Sita als de kleine zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. De gehele musical is op 23 september te zien in Theater de Stoep.

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op 23 september is deze spetterende familievoorstelling te zien in Theater De Stoep.

https://www.vanhoorne.com/theater/de-kleine-zeemeermin-de-musical/

Shopbox

Meer berichten