Bibliotheekbezoekers ontdekken het Rijksboek
Bibliotheekbezoekers ontdekken het Rijksboek

Schrijf je eigen fanfiction!

Bibliotheek de Boekenberg biedt een activiteitenprogramma met voor elk wat wils. Zo kunnen schrijvers deelnemen aan een wedstrijd waarin zij een eigen einde moeten bedenken voor hun favoriete verhaal. Kunst- en geschiedenisliefhebbers ontdekken tijdens Open Monumentendag het beroemde Rijksboek met kunstwerken uit de Gouden Eeuw. Startende ondernemers uit de regio schuiven aan bij de Startup Academy Meetup die in het teken staat van Instagram.

Schrijf je eigen fanfiction

Ben je een echte fan van een spannende televisieserie, goed boek of mooie film, maar was het einde van het verhaal naar jouw mening teleurstellend? Beschrijf dan hoe jij het verhaal zou laten aflopen, schrijf je eigen fanfiction!

Iedereen vanaf 15 jaar kan deelnemen aan deze schrijfwedstrijd van Bibliotheek de Boekenberg. Schrijf in minimaal 2 en maximaal 5 A4 kantjes een alternatief einde van je favoriete verhaal. Vergeet niet te vermelden op welk verhaal (boek, film, televisieserie) het gebaseerd is. Stuur voor 30 september jouw stuk in via redactie@deboekenberg.nl en maak kans op een mooie schrijfprijs.

T/m 30 september | Gratis

Ontdek het Rijksboek

Het boek ‘Rijks, Meesters van de Gouden Eeuw’ is gevuld met meesterwerken uit de 17e eeuw zoals de ‘Nachtwacht’ van Rembrandt en het ‘Melkmeisje’ van Vermeer. De Hollandse schilderkunst uit deze periode is wereldberoemd. Er zijn maar 2.500 exemplaren van het boek uitgebracht. Tijdens Open Monumentendag op zaterdag 8 september tussen 12.00 en 16.00 uur kun je in Bibliotheek de Boekenberg het boek onder begeleiding doorbladeren. Aanmelden of een kaartje kopen is niet nodig. Deelname is gratis.

Zaterdag 8 september | 12.00-16.00 uur | Gratis

Startup Academy

Ben je een startende ondernemer of denk je er over na om een onderneming te beginnen? Bezoek dan op woensdag 12 september om 18.00 uur de Startup Academy Meetup in Bibliotheek de Boekenberg. Ondernemer Patricia van der Stek van Trisha Business Services klaar staat om adviezen en tips te geven over Instagram. Want hoe zet je dit eigenlijk in als succesvolle marketingtool?

De avond begint met een korte training waarin Trisha gerichte opdrachten geeft om mee te oefenen. Daarna volgt een AMA, Ask me Anything, waarin je de kans krijgt om al je vragen over het ondernemen te stellen en heb je de mogelijkheid om jouw situatie te bespreken en te sparren over de volgende stap in jouw onderneming.

Deelname is gratis, maar aanmelden is nodig. Dit kan door een gratis entreebewijs op te halen in de bibliotheek of te bestellen via www.deboekenberg.nl

Woensdag 12 september | 18.00-20.00 uur | Gratis, wel aanmelden

Shopbox

Meer berichten