Duik mee in het verhaal van de kleine zeemeermin in Theater de Stoep. Foto: Nick van Ormondt
Duik mee in het verhaal van de kleine zeemeermin in Theater de Stoep. Foto: Nick van Ormondt (Foto: Nick van Ormondt)

Win twee kaartjes voor 'De Kleine Zeemeermin'

De Botlek stelt 2 x 2 kaartjes ter beschikking voor de musical Kleine Zeemeermin. Duik mee in het eeuwenoude verhaal met Sita als de kleine zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. De musical is op 23 september te zien in Theater de Stoep.

Spijkenisse - Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op 23 september is deze spetterende familievoorstelling te zien in Theater De Stoep. Kom verkleed! De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin! Voor informatie over de musical https://www.vanhoorne.com/theater/de-kleine-zeemeermin-de-musical/

Win kaartjes

Win kaartjes door de vraag te beantwoorden: Wie speelt de hoofdrol in De Kleine Zeemeermin? Stuur je antwoord (tot 19 september) per mail o.v.v. prijsvraag De Botlek naar publiciteit@vanhoorne.com en maak kans op twee kaartjes voor de voorstelling van 13.00 uur in Theater De Stoep.

Shopbox

Meer berichten