Kledingwinkel Leger des Heils Spijkenisse
Kledingwinkel Leger des Heils Spijkenisse (Foto: Leger des Heils Spijkenisse)

Beautydag Leger des Heils Spijkenisse

Op vrijdag 12 oktober vanaf 10.00 uur, zal het Leger des Heils in Spijkenisse, in samenwerking met ICI Paris XL en Herbalife, een Beautydag organiseren in haar 2e hands kledingwinkel aan de Anthonis van der Nootstraat 8.

Spijkenisse - Op 30 mei jl heeft korps Spijkenisse van het Leger des Heils haar nieuwe kledingwinkel officieel geopend. In deze professioneel opgezette winkel is prachtige kleding te vinden die mensen aan het Leger des Heils hebben gedoneerd om zodoende een tweede kans te krijgen. Voor een klein bedrag, geschikt voor iedere beurs, wordt deze kleding verkocht. Met de opbrengst financiert korps Spijkenisse de maatschappelijk activiteiten van dit korps. Voor deze activiteit is het Leger des Heils nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Mocht u nog een paar uurtjes per week beschikbaar hebben, dan bent u van harte welkom om eens kennis te komen maken.

Om de opening van deze winkel luister bij te zetten zal op vrijdag 12 oktober, in samenwerking met ICI Paris XL en Herbalife, een Beauty dag worden georganiseerd. Op deze dag worden de mensen ontvangen met een kopje koffie of thee, met wat lekkers erbij. Daarna kunnen de mensen gaan snuffelen in het ruime assortiment van de nieuwe kledingwinkel. De toegangskaart verleent u een leuke korting, op de toch al lage prijzen. Ook zal er aandacht worden besteed aan de uiterlijke verzorging van de gasten. Zo is er de mogelijkheid om een make-over te krijgen. Je kan dan ter plekke mooi opgemaakt worden en er wordt advies gegeven over make-up. Het is ook mogelijk om je nagels gelakt te krijgen d.m.v. een manicure. Uiteraard is er die dag ook aan de inwendige mens gedacht, en is er een heerlijke high-tea. Een lifestyle coach van Herbalife kan u meer informeren over gezonde voeding. En last but not least zal er aan het eind van het bezoek aan de Beautydag van de kledingwinkel, nog een goody-bag meegegeven worden.

Kaarten à € 5,00 per stuk zijn verkrijgbaar bij de Kledingwinkel van het Leger des Heils, aan de Anthonis van der Nootstraat 8 te Spijkenisse. De openingstijden van deze winkel zijn, met ingang van September 2018, Dinsdag, Woensdag en Donderdag, van 10.00 uur tot en met 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Shopbox

Meer berichten