Foto:

Murray's 2.0 is echt heropend

In de Spijkenisser Spuistraat bruist het uitgaansleven volop! Tussen alle gesloten winkels is het nu extra gezellig in Murray's 2.0 geworden!

Nissewaard - Dankzij de inzet van vele vrienden, kennissen en familie is de, reeds twee en een half jaar, bestaande tearoom uitgebreid met een echte bar. Daar worden bieren getapt, die je in een Hollandse kroeg niet snel zult vinden.

Ierland eerst

Ierse bieren uit de tap en planken vol Ierse whisky's staan te pronken en daartussen staan Melanie Murray en haar medewerksters te glimmen. Afgelopen vrijdag werd de vernieuwde horecagelegenheid geopend door wethouder Wouter Struijk, die met wat onwennige hand de eerste pint uit de tap liet stromen.

Engels

Maar voor hij achter de tap ging staan, moest er natuurlijk gespeecht worden. Dat moest, vanwege de aanwezigheid van de Ierse schoonfamilie van Melanie Murray, natuurlijk in vloeiend Engels. Toch jammer, dat hij op de middelbare school het vak iets te snel had laten vallen! Dus werd het een speech in vloeiend Nederlands.

Ff wachte!

Daarna naar de tap; langzaam kwam het donkerbruine vocht uit de verlichte tap. Dan moet er wel eerst even nog gewacht worden tot het donkerbruine gerstenat aan de lippen gezet kan worden.

Shopbox

Meer berichten