De actie van Jumbo, Sylvia Kats van  stichting Waterland en Els Barendregt van Move-On breekt alle records. Foto: Roel van Deursen
De actie van Jumbo, Sylvia Kats van stichting Waterland en Els Barendregt van Move-On breekt alle records. Foto: Roel van Deursen (Foto: Roel van Deursen)
met video

Jumbo en Joep vormen prima paar

SPIJKENISSE - Els Barendregt van communicatiebureau Move-On is de bedenker en kartrekker achter de campagne "Olifant uit logeren" voor Villa Joep. Els is dolenthousiast over de acties bij de JUMBO-vestigingen in Spijkenisse.

Joop van der Hor

Daar startte vorige week namelijk een grote logeerpartij van Olifant Joep en zijn kudde kleintjes, die tegelijkertijd ook op de andere filialen in Spijkenisse plaatsvindt. Een unieke situatie voor Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom, want nog niet eerder deed de JUMBO-keten in Nissewaard mee aan een dergelijke actie. Filiaalmanager Danny Stok van de vestiging in Waterland blijkt zelf ook verbaasd te zijn over de grote impact van deze actie, er zijn inmiddels al over de 500 knuffelolifantjes in de deelnemende winkels afgeleverd. Er wordt bovendien hartverwarmend gereageerd door klanten, die vaak een donatie doen als er al eerder een olifantje is gekocht. De komende weken zal Olifant Joep - ook van de andere locaties Maaswijk bij bedrijfsleider Dany Stok en in Groenewoud bij Dick de Man - zijn belevenissen delen op facebook/Olifant-uit-logeren. Er is ook een selfie-actie gstart. Klanten kunnen een selfie met Olifant Joep in de winkel maken en deze posten. Zij maken daarmee kans op een van de drie boodschappenpakketten van 50 euro. verder is er een kleurplaten-actie gestart. De door drukkerij Segers gesponsorde kleurplaten kunnen gratis worden opgehaald in de JUMBO winkels. Hiermee kunnen klanten een eigen logeerpartij van de grote olifant Joep winnen. Overigens wordt echt alles gesponsord want Villa Joep maakt geen kosten en 100% van de acties komt ten goede aan het onderzoek in het Maxima ziekenhuis te Utrecht naar neuroblastoom kinderkanker. Zie voor meer informatie hierover via www.olifant-uit-logeren.nl en www.villajoep.nl. De JUMBO-logeerpartij wordt woensdag 26 september om 13.00 uur afgesloten met een sponsorloop, georganiseerd door Stichting Waterland Spijkenisse en de Kinderraad Waterland. Dan ook worden de de winnaars van de boodschappenpakketten, gratis logeerpartij, selfie, kleurplaatactie en het eindbedrag bekend gemaakt.

Roel van Deursen maakte een filmpje

Shopbox

Meer berichten