Nieuw in The Window: Kattenkontjes mozaïek

In het kader van de schattigheid heeft The Window een nieuw mozaïek bedacht om te maken, namelijk een kattenkontje. Maar er kan ook een mooie schaal worden gemaakt voor in de tuin of als vogelbad of een dierenfiguur van MDF.

Zuidland - "We gaan nu steeds minder in de tuin zitten, maar het blijft leuk om een sfeermaker te zien in de vorm van een leuke mozaïek", zegt Wanda. "Binnen is natuurlijk altijd goed en ook kun je voor de dag komen met een mozaïek als cadeau. Het gaat weer gebeuren op zaterdag 22 september 2018, 10.00 tot 16.00 uur, in galerie / atelier The Window, Mr. P.J. Oudweg 34 in Zuidland, in het midden van het overdekte winkelcentrum S’lands Hof, te weten de Plaza.

In deze workshop heb je de keuze uit diverse ondergronden: Een schaal met een doorsnee van 36 cm, een vierkant paneel, of een met een boogvorm, een bamboe schaal met een doorsnee van 30 cm en (dier)figuren van MDF." Deelnemers hebben geen ervaring nodig, want deze worden individueel begeleid.

Er is keuze uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het eind van de dag ga je met je zelf gemozaïekt werkstuk naar huis. Kosten deelname € 65,- (incl. materiaal, gebruik specialistisch gereedschap, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje). Tegen een meerprijs van € 7,50 kan er een lunch worden verzorgd. Dit graag bij aanmelding doorgeven. Aanmelden bij Wanda, telefoon: 06-47468837 of e-mail eenreiziger@msn.com.

Shopbox

Meer berichten