Geanimeerde gesprekken
Geanimeerde gesprekken (Foto: Paul Fransen)

Kunstmanifestatie in Maaswijk

Voor de tweede keer dit jaar organiseert Thyade Art een kunstmanifestatie in Spijkenisse, en wel op 28 t/m 30 september in de voormalige Nissan-showroom aan de Maaswijkweg 1. Een interessante gelegenheid voor mensen, die op zoek zijn om hun interieur een uniek element te geven. Uit de collectie van ruim 150 kunstenaars is een brede selectie gemaakt, dus er is voor elk wat wils.

Spijkenisse - 'Houd je meer van klassiek, of juist van kleurrijk, van fraaie landschappen of van abstracten? Je kunt het werk op deze manifestatie vinden. Of spreekt een object meer aan? Op deze kunstdagen kom je objecten van de meest uiteenlopende materialen, zoals brons, glas, keramiek, neolith, en meer tegen. Ontroerend, stoer of gewoon mooi.' Wat veel mensen aanspreekt is de uitgebreide collectie met kunstcadeaus. Van Art Bags en Shadow Figures tot verbronsde beeldjes. Uniek en zeer betaalbaar.

Bijzonder is ook de serie van drie beeldjes, die zijn gemaakt met de Herman van Veen studios. Op de manifestatie zijn er ook meerdere mini-exposities. Karin Toma met fantasierijke abstracte werken, Jochem de Graaf met veelal bloemrijke schilderijen. Keramiek van Bea Riksen is heel bijzonder, zoals ook de bronzen (alleen unica’s) van Imelda O’Neill. Hou je van fotografie? Je vind er verbluffend mooie (grote) foto’s van meerdere fotografen. Voor iedereen een interessante manifestatie, zowel voor de kunstliefhebber als voor mensen, die nog nooit kunst hebben gekocht. De manifestatie duurt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september. De deuren gaan om 12:00 uur open en sluiten weer om 17.00 uur. Een indruk krijgen? Ga dan naar https://www.thyade.nl/popup-september-2018/. Voor meer informatie: 06 5247 7037.

Shopbox

Meer berichten