Woezel en Pip en de tijdmachine in theater De Stoep. Foto: PR
Woezel en Pip en de tijdmachine in theater De Stoep. Foto: PR (Foto: PR)

Woezel & Pip en de Tijdmachine in De Stoep

Na de hitvoorstelling 'Op zoek naar de Sloddervos' beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling 'Woezel & Pip en de Tijdmachine'. Op 21 oktober beleven de populairste hondjes van het land een spannende reis door de tijd in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Spijkenisse - Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf twee jaar. Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer. Op 21 oktober om 14.00 en 16.00, bij Theater de Stoep. Kaartprijs € 18,20, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterdestoep.nl of via 0181 652 222.

Win een prijzenpakket

Win door de vraag te beantwoorden: Wie zijn de vriendjes van Woezel en Pip? Stuur je antwoord (tot 18 oktober) per mail o.v.v. prijsvraag De Botlek naar publiciteit@vanhoorne.com en maak kans op leuke spulletjes.

Meer berichten