Bekendmaking eindbedrag Jumbo aktie Villa Joep - Spijkenisse. Foto: Roel van Deursen
Bekendmaking eindbedrag Jumbo aktie Villa Joep - Spijkenisse. Foto: Roel van Deursen (Foto: Roel van Deursen)
met video Video's Roel van Deursen

Bekendmaking definitief bedrag voor Villa Joep

Het definitieve bedrag van de Jumbo actie voor Villa Joep werd woensdag 3 oktober op de grote JUMBO-cheque bekend gemaakt bij JUMBO in Vlinderveen/Waterland. Dit in het bijzijn van de Kinderraad en Stichting Waterland Spijkenisse, wethouder Wouter Struijk, videograaf Roel van Deursen en een groot aantal ouders en geïnteresseerden. De woensdag ervoor was er al eerder een bedrag bekend gemaakt van maar liefst 6.119,10 euro, maar toen bleek al snel dat er nog aanvullende bedragen zouden binnenkomen. Dit inclusief het bedrag van de sponsorlopen, dat na woensdag nog moest worden opgehaald.

Els Barendregt van reclamebureau Move On communicatie had alle inkomsten van de drie logeerpartijen gecoördineerd en hield het nog even spannend met een gouden envelop. Deze werd aan wethouder Wouter Struijk aangeboden om te openen, wat een leuke afsluiter was omdat hij ook aan het begin van de drie logeerpartijen bij JUMBO het eerste olifantje had geveild. Wethouder Struijk mocht vervolgens het nieuwe bedrag van 6.570,00 euro bekend maken en op de grote JUMBO-cheque schrijven. Een hartverwarmend resultaat dankzij de inzet van velen.

Dit prachtige bedrag is tot stand gekomen door de verkoop van maar liefst 46 dozen met 12 olifantjes, diverse donaties, opbrengst emballage, de logeerpartijen bij de drie JUMBO-filialen, de extra logeerpartij voor de winnares van de kleurplaat, de veiling van het eerste olifantje en de sponsorloop, georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse.

De grote cheque gaat mee naar de volgende Familiedag van Villa Joep, die jaarlijks wordt georganiseerd om ouders en naasten van door neuroblastoom getroffen kinderen bij te praten. Enerzijds over de stand van zaken van de onderzoeken die Villa Joep steunt en anderzijds over de behandeling van neuroblastoom en alle ontwikkelingen. Daar worden ook alle cheques van de acties van afgelopen jaar getoond en besproken. Kijk voor meer info op facebook en www.villajoep.nl

De toezeggingen voor nieuwe logeerpartijen in deze regio zijn naar aanleiding van deze actie alweer binnen (binnenkort meer hierover) en er is bovendien heel veel naamsbekendheid voor Villa Joep opgebouwd. Ook bij JUMBO Dordrecht en JUMBO Nederland, dus Olifant Joep en zijn kudde blazen dit prachtige JUMBO-verhaal voorlopig nog niet uit! Kijk voor meer info op facebook en www.olifant-uit-logeren.nl.

Shopbox

Meer berichten