De dag van de Senioren brengt u in beweging

Op vrijdag 12 oktober wordt de dag van de Senioren uitgebreid gevierd in Spijkenisse. Op 3 locaties kunt u van deze bijzondere dag genieten.

In het Zadkine wordt deze dag georganiseerd door de SWO, Humanitas, Senioren Belang Nissewaard en Zadkine. In de ochtend die start op 10:00 uur zijn er diverse workshops zoals Drumtastics (met stokken “drummen”op grote ballen), Zumba gold, Conditie Training, Line dance en een aantal creatieve workshops. Na een heerlijke lunch gemaakt en geserveerd door de leerlingen van Zadkine komt Entertainer Michel van Grinsven een optreden verzorgen. De middag wordt rond 15:30 uur afgesloten. De kaarten voor deze goed gevulde dag kosten € 10,00.

Op de locatie Hart van Groenewoud van Careyn, staat een gezellige middag met bewegen gepland. De middag begint om 13:30 tot 15:30 uur. Een kaartje voor deze activiteit kost € 3,50.

En op de locatie De Es, Argos Zorggroep, staat de middag in het teken van zittend zumba en wordt de middag afgesloten met een mini high tea. De kosten voor een kaart zijn € 5,00.

Kaarten voor de Seniorendag zijn vanaf heden dagelijks tussen 9:00 en 16:00 uur te koop bij de SWO aan het Goudenregenplein 3 in Spijkenisse.

Shopbox

Meer berichten