Mandy beleeft met haar gezin een Opkikkerdag vol verrassingen. Foto: Sietske
Mandy beleeft met haar gezin een Opkikkerdag vol verrassingen. Foto: Sietske (Foto: SIETSKE)

Dag vol verrassingen voor Mandy

Van de redactie

Even geen zorgen

Zaterdag 6 oktober stond er voor Mandy (10 jaar) en haar gezin een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing stond deze dag op ze te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten.

Spijkenisse - Mandy wordt namelijk behandeld voor Cystic Fibrosis. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en zus Shirley (11 jaar). Daarom neemt Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding zal het een dag worden die ze niet snel zullen vergeten!
Ze begonnen de dag al dansend en feestend om helemaal in de stemming te komen. Hierna was het tijd voor wat meer spanning, er is namelijk een boef ontsnapt! Mandy en Shirley gingen op pad met de politie om hem te zoeken, gelukkig kregen ze hem snel te pakken en zit hij weer veilig achter tralies. Na een uitgebreide lunch hebben ze een ritje maken op verschillende motoren en trikes gemaakt. Snel moest hun haar weer worden gefatsoeneerd, want hierna was het tijd om met het hele gezin op de foto te gaan tijdens een echte fotoshoot mét visagie! Als laatste was het tijd voor wat verkoeling op het water, ze mochten varen op een speedboot. Als afsluiting stond er nog een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten. Wat een dag!
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. "Precies waar wij als Stichting Opkikker bij helpen. Met een keten van kracht zetten wij ons elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Wij helpen met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar."

Shopbox

Meer berichten