Workshop Zentangle paddenstoelen bij CVDKS.
Workshop Zentangle paddenstoelen bij CVDKS. (Foto: )

Mindfull tekenen in het thema van de herfst

In Centrum voor de Kunsten Spijkenisse wordt op zaterdag 10 november een workshop 'Zentangle paddenstoelen' gegeven. Zentangle is een beeldende vorm van mindfulness.

Spijkenisse - Wat houdt deze workshop precies in? Het is de bedoeling dat de deelnemer aandacht heeft voor het moment én tegelijk ontspannen kan tekenen. "Je tekent de tangles (patroontjes) met potlood en pen. Met verf en aquarel breng je kleuren in het werk aan, dat in deze workshop in het teken van de herfst staat. Wat je ook maakt, je gaat met een sfeervol en prachtig werk naar huis. Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen kan hieraan deelnemen."

De workshop is van 13.00 uur tot 15.30 en wordt gegeven door tekendocente Erica Muizer. De kosten voor deze workshop zijn € 28,- / € 33,- (21+), inclusief materiaal en wat te drinken. Info of inschrijven? Kijk op cvdks.nl of vraag eerst nog informatie via het telefoonnummer 0181-652250 of centrumvdkunsten@nissewaard.nl. Adres van het centrum voor de kunsten is Nieuwstraat 83, Spijkenisse. Kijk ook eens op Facebook voor meer informatie @cvdkspijkenisse of Instagram @cvdk.spijkenisse.

Meer berichten