teamfoto M16
teamfoto M16 (Foto: petra)

Hurricanes M16 dragen wedstrijd op aan overleden opa

Het verdriet zat er nog goed in toen het team het trieste nieuws hoorde dat onverwachts een opa van een speler was overleden en iedereen leefde mee. En wat is het mooi om dan de volgende wedstrijd op te dragen aan de opa van Romano en ook de opa van Enzo (ook onlangs overleden) te eren. Een mooi gebaar en zeker een stimulans voor het team. "Jammer genoeg konden wij dit mooie gebaar niet omzetten naar winst, DAS bleek een maatje te groot."

Spijkenisse - "Met 1 gewonnen en 1 verloren wedstrijd kwam nu DAS uit Delft op bezoek. Zij hebben 3 wedstrijden gespeeld en 3 gewonnen, dus zeker een sterk team. Voor rust waren we zeker aan elkaar gewaagd, DAS zeker de betere team, de 1e kwart sloten we af met 10 punten achterstand, de 2e kwart wisselde wij de defence taktiek van man to man naar zone defence en dat pakte heel goed uit met een 8-0 run kropen we steeds dichterbij, 14 punten achter werd nu 5 op het scorebord. Deze kwart verdiend gewonnen met 18-13. Ruststand 31-36."

"Na rust bleven we goed spelen onze zone-defence stond goed, wij pakte hiermee mooie steals, alleen wij hadden niet het geluk om de ballen in de basket te krijgen waar DAS wel eenvoudig wel hun punten pakten. In de slotfase van de 3e kwart brak het team veel slordige passes aan onze kant. Met 13-30 in de 3e kwart was het toch over en uit, ondanks de peptalk van de coach konden wij het goede spel voor rust niet vasthouden, de 4e kwart werd 14-41. Eindstand 58-107. Winst voor DAS. Jammer want we gunde de jongens de winst, kwam het misschien door de herfstvakantie, een week zonder training. Ondanks het verlies gaan we toch met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd, ook hier kunnen/ moeten we van leren."

Shopbox

Meer berichten