Foto: PR

Koop je kerstspullen bij kringloopwinkel RataPlan

De verkoop van kerstartikelen bij Kringloopwinkel RataPlan start op zondag 4 november. Deze dag zullen alle vestigingen extra geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Spijkenisse - Met de winterse dagen in het verschiet, veranderd het straatbeeld in een gezellig kerst tafereel. Dat betekent voor RataPlan dat de Kerstshow kan worden opgebouwd. Talrijke sfeermakers komen weer in de winkel te liggen. Of u nu voor een witte of een kleurrijke kerst gaat, een eigentijdse of klassieke kerst, RataPlan biedt een ruim assortiment kerstartikelen.

Zondag 4 november gaat de verkoop van kerstartikelen van start bij Kringloopwinkel RataPlan. Alle vestigingen zijn deze dag extra geopend van 12.00-17.00 uur. "Er wordt een speciale kerstafdeling ingericht waar u een breed assortiment aan kerstitems kunt vinden. Hierbij kunt u denken aan kerstbomen en sfeervolle versiering tot cadeaus voor vrienden en familie. Heeft u de ene dag niet gevonden wat u zocht? Misschien ligt het een andere dag wel in de winkel. Elke dag worden de artikelen aangevuld."

"Heeft u kerstspullen over of bent u van plan artikelen weg te doen? Maak een ander blij met uw "oude" kerstspullen en geef ze een tweede leven. U bent van harte welkom." RataPlan is geopend op maandag tot en met woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. RataPlan Spijkenisse is gevestigd aan de Groene Kruisstraat 4, 3201 CA in Spijkenisse. Meer informatie: www.rataplan.nl.

Meer berichten