Cursisten van Sija exposeren


Zwartewaal - Van 1 t/m 25 november exposeren de cursisten van de schildergroep van Sija Vermaat en Theo Heydenrijk met schilderijen in Kunst in Uitvoering aan de Bernissedijk 24 in Zwartewaal.
De kunstenaars zijn tijdens de openingsdagen bij toerbeurt aanwezig. De organisatoren vrijwel steeds.

De Schildergroep
Sija Vermaat organiseert 2 x per jaar een 10-wekelijkse schilder- en tekencursus in The Window in Zuidland, waarbij de cursisten zelf mogen werken onder begeleiding van het kunstenaarsduo Sija Vermaat en Theo Heydenrijk. Ze kunnen kennismaken met uiteenlopende materialen en technieken en worden begeleid bij hun werk. Dat dit ieder jaar weer tot verrassende resultaten leidt, blijkt uit de geëxposeerde werken van de groep van 2017/2018.

Theo Heydenrijk is dit jaar in The Window met een aparte aquarelcursus gestart. Deze techniek vraagt om een andere aanpak dan de andere technieken en behoeft meer begeleiding.
Alle cursussen zijn op donderdag van 10-12 uur.

Kom naar de expositie in Zwartewaal en bekijk het werk van de cursisten. Wellicht voor u gelijk de gelegenheid om in te schrijven voor de nieuwe cursus in januari.
Meer informatie: Sija Vermaat sijavermaat@upcmail.nl of 06 48418498

Expositie: Atelier/Galerie "Kunst in Uitvoering" in Zwartewaal, Bernissedijk 24 (ingang aan de haven) is geopend: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Shopbox

Meer berichten