Stel je vragen in de Boekenberg

Wist je dat je met veel van je vragen terecht kunt in Bibliotheek de Boekenberg? Er worden tal van spreekuren en andere activiteiten georganiseerd om de inwoners van Nissewaard te helpen.

Spreekuur Hoogbegaafdheid

Op woensdag 14 november tussen 19.00 en 20.00 uur kun je in de Boekenberg in gesprek gaan met deskundigen over de (soms minder) prettige kanten van hoogbegaafdheid. Je kunt er terecht voor tips, adviezen of gewoon uit interesse. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Elke tweede woensdag van de maand.

Woensdag 14 november | 19.00-20.00 uur | Gratis, aanmelden niet nodig

Startup Academy Meetup

De Startup Academy Meetup van woensdag 14 november om 18.00 uur staat in het teken van het opstellen en presenteren van je bedrijfsplan. De Rabobank is uitgenodigd om in de Boekenberg tips en tricks te geven. Uiteraard is er ook tijd voor al je vragen over dit onderwerp. Speciaal voor startende ondernemers uit de regio. De toegang is gratis, wel in aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een gratis entreebewijs te bestellen bij de klantenservice of via www.deboekenberg.nl

Woensdag 14 november | 18.00-20.00 uur | Gratis, wel aanmelden

Vrijwilligerscafé Bergopwaarts

Vind je het leuk om met andere vrijwilligers in gesprek te gaan, ervaring uit te wisselen of gewoon samen gezellig koffie en thee te drinken? Kom dan op donderdag 15 november tussen 10.30 en 12.00 uur naar het Vrijwilligerscafé Bergopwaarts in de Boekenberg. Alle vrijwilligers uit Nissewaard zijn welkom! Elke maand op een wisselende dag, zodat iedere vrijwilliger de kans heeft om erbij te zijn.
Donderdag 15 november | 10.30-12.00 uur | Gratis, aanmelden niet nodig

Spreekuur Scheidingscafé

Professionele adviseurs staan elke derde donderdag van de maand tussen 18.00 en 20.30 uur klaar voor mensen die zich oriënteren op een echtscheiding of ontbinding van samenleving. Dit is geheel vrijblijvend, dus loop gerust eens de Boekenberg binnen met een vraag.

Donderdag 15 november | 18.00-20.30 uur | Gratis, aanmelden niet nodig

Meer berichten