teamfoto M16
teamfoto M16 (Foto: petra)

Hurricanes M16 wint van Landslake Lions

Op zaterdag 3 november speelden de jongens hun 4e wedstrijd, Landslake Lions uit Landsmeer kwam op bezoek, zij hadden al 4 wedstrijden gespeeld met 1 winstpartij, dus dat biedt misschien mogelijkheden voor de Hurricanes.

Spijkenisse - "De start begon ook veelbelovend, met mooie steals en snelle fastbreaks stond de eerste punten op het scorebord. Het matige spel van vorige week was ook snel vergeten. Met een 16-14 en 16-12 in de 2e kwart gingen we de rust in met een voorsprong van 6 punten. De 3e kwart was echt geweldig, met snelle combinaties zorgden de jongens al snel een 10-2 run. Zo hadden we snel een marge opgebouwd van ruim 20 punten, er zaten echt hele mooie aanvallen tussen, schitterend om te zien.

Maar niet alles ging even goed er zaten zeker wat slordigheden tussen, zeker aan het eind van de 3e kwart en het begin van de 4e kwart waren we even de weg kwijt, de marge slonk naar 14 punten. In de slotfase van de 4e kwart stonden de koppies weer in de goede richting en konden wij de 2e winst bijschrijven. De jongens verdienden vandaag om te winnen, dat was ook vooraf toegezegd door de coaches en ze hebben aan hun woord gehouden, zeker ook om aansluiting in de middenmoot vast te stellen, de top 5 is zeker haalbaar en misschien zelfs wel een top 4 voor de jongens en daar gaan we ook zeker aan werken. Matthew en Manuel zorgden samen voor 44 punten van de totaal 66 punten, mede door hun individuele klasse maar ook zeker door de vele assist van hun medespelers. Echt een mooie teamprestatie. Periode standen: 16-14 / 16-12 / 24-13 / 10-18. Eindstand: 66-57.

Meer berichten