Beautydag 2018
Beautydag 2018 (Foto: Leger des Heils)

Beauty-dag Leger des Heils groot succes

Onlangs heeft het Leger des Heils in Spijkenisse voor het eerst een beauty-dag georganiseerd in haar korps aan de Anthonis van der Nootstraat. Dit was in samenwerking met Ici Paris XL en Herba-Life. Deze dag is een groot succes geworden en zal daarom in de komende jaren herhaald gaan worden.

Spijkenisse - Onder het genot van een lekker kopje koffie, werd deze dag geopend door Kapiteine Guna van der Leij door een verhaal te vertellen dat aansloot bij deze beauty-dag en welke de toon zetten voor een gezellige sfeer tijdens deze fijne dag waar ook ruimte en aandacht was voor elkaar en waar veel werd gelachen. Na de opening konden de dames lekker struinen in de gevarieerde collectie van de nieuwe kledingwinkel. Er was ook de mogelijkheid om je mooi te laten opmaken door de aanwezige dames van Ici Paris XL die zorgden voor een mooi uiterlijk dat paste bij de net gevonden mooie kleding. Tijdens deze dag heeft Ici Paris nog 4 mooie beauty pakketten verloot onder de bezoekende gasten. Ook werd er aandacht besteed aan de innerlijke mens. Niet alleen door de goed verzorgde High-Tea, maar ook door de dames van Herba-Life, die voorlichting gaven over goede voeding en een gezonde levensstijl. De mensen gingen voldaan weer naar huis, en kregen tot slot nog een goed gevulde goody-bag mee naar huis. Wij zien nu al weer uit naar de volgende beauty-dag.

Maar u kunt niet alleen tijdens deze beauty-dag terecht in de Kledingwinkel van het Leger des Heils. Iedere week is de winkel geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur ’s ochtends tot en met 14.00 ’s middags. Vanaf 20 november 2018 zal er dan ook een uitgebreide collectie kleding zijn voor de komende feestdagen. Na het winkelen heeft u nog de gelegenheid om gezellig een kopje koffie te komen drinken in onze BuurtHuisKamer. U bent van harte welkom.

Een dag als deze, maar ook de normale openingsuren, zijn alleen mogelijk met behulp van de inzet van vele vrijwilligers. Het Leger des Heils wil dan ook al deze mensen bedanken voor hun tomeloze inzet. Mocht u belangstelling hebben om uzelf ook als vrijwilliger in te zetten bij het Leger des Heils dan kunt u bellen naar 0181-612279 en vragen naar Ina Haageman. Zij zal u graag te woord staan.

Shopbox

Meer berichten