De correspondenten en fotografen van De Botlek willen als team graag hun bijdrage leveren aan de actie OMARM. foto: Ed van den Blink
De correspondenten en fotografen van De Botlek willen als team graag hun bijdrage leveren aan de actie OMARM. foto: Ed van den Blink (Foto: Ed van den Blink)

Freelancers Botlek OMARMEN

Na de oproep om voor de actie OMARM met het ontworpen witte OMARM-bandje op de foto te gaan, wilde ook het team correspondenten en fotografen van de krant De Botlek hun bijdrage leveren. Doel is om geld op te halen voor de voedselbank Spijkenisse e.o.

Spijkenisse- Het viel niet mee om op korte termijn een afspraak te plannen met mensen die het druk hebben om wekelijks de krant te vullen. Zondagochtend verzamelde zich het team bij de gele 200-Eurobrug. bij de wijk Het Land. Omdat iedereen op de foto moest, was speciaal voor deze actie huis-tuin-en keukenfotograaf Ed van den Blink bereid om deze foto te maken. De schrik zit er nog even in als de dag voor de fotoshoot blijkt dat nog niet iedereen het witte bandje in zijn bezit heeft. Dramatisch, want zonder bandje is het maken van de foto zinloos. Gelukkig lukt het uiteindelijk toch om iedereen te voorzien.Op zondagochtend wordt het team correspondenten en fotografen, met hun witte bandjes, met een paar klikken vereeuwigd. Voedselbanken zijn helaas nog steeds broodnodig. Het doel van de actie is om geld op te halen voor gezinnen met kinderen van de voedselbank. Hiermee worden 198 huishoudens en 283 kinderen ondersteund.Meer informatie over de actie: www.omarm.nl en OMARM op Facebook.

Shopbox

Meer berichten