Breng je stem uit op de Nissewaarder van het jaar.
Breng je stem uit op de Nissewaarder van het jaar.

Breng uw stem uit op de Nissewaarder van het jaar

De correspondenten van De Botlek hebben Nissewaarders genomineerd die afgelopen jaar zijn opgevallen. Zij maken kans om de zich de Nissewaarder van het jaar te noemen, met een interview van een hele pagina in de laatste krant van het jaar. Wij vragen onze lezers om een stem uit te brengen op hun favoriet via facebook.com/DeBotlek of www.debotlek.nl of via e-mail: redactie.bl@persgroep.nl.

Genomineerden:
- Oud burgemeester Salet. Zij nam dit jaar op 1 september afscheid van de Nissewaard. Vele Nissewaarders hebben haar in hun hart gesloten.
- Aloys Bijl, onder meer markt- en havenmeester bij de gemeente Nissewaard. Hij bracht de Silly Walk over vanuit Zweden naar Spijkenisse. Hij wist daarmee Spijkenisse even flink op de kaart te zetten en trok ook de aandacht van de internationale pers.
- Rolstoeldanspaar: Alex en zijn vrouw Jacqueline Glijn waren jarenlang een succesvol rolstoeldanspaar. Nog steeds zetten zij zich in om deze sport te promoten. Alex en nieuwe danspartner Sharon haalden dit jaar, met Jacqueline als coach, meermaals de publiciteit door hun succes tijdens belangrijke wedstrijden.
- Kunstenaar Jan Bakker: Op 93-jarige leeftijd is Jan nog zeer actief met diverse vormen van beeldende kunst. In zijn garagerie hangen veel van zijn werken. Hij maakte ook diverse buitenobjecten, die de stad versieren.

Shopbox

Meer berichten