Foto: Roel van Deursen
met video Video's Roel van Deursen

Garantie op een A-diploma door zwemregeling

Jan Waaijer van Jeugdfonds Sport & Cultuur, Will Braun van Stichting Leergeld Voorne- Putten en Jordi Bons van Optisport Rivièrabad tekende woensdag een convenant voor een zwemregeling voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Met behulp van de zwemregeling kunnen kinderen vanaf 6 jaar een diploma-A garantie ontvangen, waarmee kinderen zwemlessen kunnen volgen totdat het A-diploma is behaald.

Nissewaard - De zwemregeling is een samenwerking tussen het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland, Leergeld Voorne-Putten en het zwembad Rivierabad. Inwoners van gemeente Nissewaard die gebruik willen maken van de zwemregeling kunnen een aanvraag laten indienen bij Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld betalen na goedkeuring van de aanvraag de zwemlessen direct aan het zwembad Rivierabad.
De werkwijze en contactgegevens van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland kunt u terug vinden op www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuidholland en van Stichting Leergeld Voorne-Putten op www.leergeld.nl/voorne-putten

Shopbox

Meer berichten