Circus Renz.
Circus Renz. (Foto: Roel van Deursen)
Video's Roel van Deursen

De 5 meest bekeken video's van Roel van Deursen

Nissewaard - Van de 270 video's die videograaf Roel van Deursen in 2018 maakte trok de video 'Circus Renz International is in de stad' de meeste kijkers. De teller stond donderdag 27 december 2018 al op 4367 views.

'Circus Renz International is in de stad' is een korte impressie van een show van Circus Renz aan de Maaswijkweg in Spijkenisse:

KFC en Burger King

Nummer twee van de meest bekeken video's is 'Nog even dan worden KFC en Burger King geopend' (3988 views). De film is een impressie van de panden van Burger King en Kentucky Fried Chicken kort voor de opening van de fastfoodrestaurants in Spijkenisse. Bij de Burger King mocht Roel van Deursen ook al binnen filmen:

Koeiendans

De top 3 wordt gecompleteerd door 'Ze hebben er zin an... koeiendans in Heenvliet' (3607 views). 98 koeien zoeken in het voorjaar de wei weer op en geven voor die gelegenheid een enthousiaste show van rennen en springen:

Silly Walk oversteekplaats

De top 5 wordt gecompleteerd door de video's 'Wethouder Mijnans opent Silly Walk oversteekplaats Stadhuispassage' (3544 views) en 'Bouw Burger King en Kentucky Fried Chicken bijna klaar - opening is in zicht' (3533 views). Klaarblijkelijk keken de Nissewaarders in 2018 nogal uit naar de komst van de fastfoodketens in de stad. De top 5 van Roel van Deursen trok in totaal 19.039 kijkers.

Bezige bij

Videograaf Roel van Deursen is een bezige bij met zijn reportages. Hij maakte 170 video's in Spijkenisse, 40 video's in Nissewaard, 41 video's in Voorne Putten en 12 video's buiten de regio.

Platforms

Het werk van Roel van Deursen is graag gezien. Op YouTube heeft hij bijvoorbeeld 1948 abonnees en heeft hij nu in totaal 2.926.702 views gescoord. Verder maakt hij gebruik van de platforms Dailymotion, Amateur Video Platform, FLICKR en Google Foto's.

(Video's, foto en statistiek: Roel van Deursen)

Shopbox

Meer berichten