Foto:

GHVV '13 en John Stougje tevreden

John Stougje blijft ook komend seizoen trainer van GHVV '13. De oefenmeester gaat na de zomer beginnen aan zijn derde jaar bij de fusieclub. "Het gevoel is goed, bij de spelers, bij mij en het bestuur", legt de eindverantwoordelijke uit. GHVV '13 hervat op zaterdag 19 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Den Bommel.

door Cris Rolandus

GEERVLIET – En de formatie van Stougje hoopt de goede lijn van de laatste weken van het vorige jaar door te zetten. "Goede resultaten en goed veldspel. In de laatste wedstrijd wonnen wij met 5-1 bij Rhoon. Kort daarvoor verloren wij weliswaar van koploper FC Binnenmaas met 2-0, maar speelden we misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen. We proberen stapjes te maken." Momenteel bezet GHVV '13 de achtste positie in de derde klasse D, met achttien punten uit twaalf duels. "Onze doelstelling is een plek tussen vijf en negen. Dan doen we het gewoon goed. Vorig jaar wilden wij ons handhaven, nu weer iets beter en dan volgend seizoen weer stapjes maken. Kleine stapjes. We willen wel hard gaan, maar zo snel gaat dat natuurlijk niet", weet ook Stougje. Het doet de oefenmeester goed dat de spelersgroep met hem door wil. "In december hebben de technische mensen bij de spelers gepolst hoe zij er in stonden. Positief dus. Dat is voor mij heel fijn, want ik kan me ook voorstellen dat ze een keer wat anders willen. Zelf heb ik het ook uitstekend naar mijn zin bij deze groep. Het bestuur is ook tevreden, dus ja, dan verleng je gewoon." GHVV '13-voorzitter Ad van der Bom heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie vorige week bekend gemaakt dat de club groen licht heeft gekregen van de gemeente wat betreft de nieuwe accommodatie. In april wordt gestart met de nieuwbouw en de bedoeling is dat GHVV '13 over een jaar op het nieuwe complex speelt. "De voorzitter heeft de wens uitgesproken dat te doen met de huidige technische staf. De staf die drie jaar geleden is begonnen. Ontzettend goed voor de club en ook voor ons, want dat betekent goede faciliteiten. Gaan we alleen maar op vooruit", besluit de trainer van de derdeklasser.

GHVV '13 staat achtste in de zaterdag derde klasse D. De ploeg van trainer John Stougje won zes keer en verloor ook zes wedstrijden. FC Binnenmaas voert de ranglijst overtuigend aan met 31 punten uit twaalf duels. Rozenburg volgt op zes punten van de lijstaanvoerder, maar het team van trainer Peter Marcel Nauta kwam wel een keer minder in actie. OSV Oud-Beijerland is de huidige nummer drie met 23 punten. Bij die club vertrekt trainer Richard Koutstaal na dit seizoen.

Shopbox

Meer berichten