Bibliotheek de Boekenberg biedt voor jong en oud informatie en inspiratie (Foto: De Boekenberg).
Bibliotheek de Boekenberg biedt voor jong en oud informatie en inspiratie (Foto: De Boekenberg). (Foto: Bibliotheek de Boekenberg)

Informatie en inspiratie in Bibliotheek de Boekenberg

In Bibliotheek de Boekenberg zijn ook in 2019 weer volop informatiebijeenkomsten. Iedereen met vragen over de genoemde onderwerpen kunnen hier naartoe komen. Sowieso zijn deze activiteiten ook een kans om anderen te ontmoeten en te inspireren.

Spreekuur Stress en afvallen

Gezonder eten en minder stressen zijn vaak belangrijke voornemens. Dat zal in 2019 ook zo zijn. Bibliotheek de Boekenberg biedt in dat geval handvatten om de voornemens ook werkelijkheid te doen worden. Iedere tweede vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur is er een gratis spreekuur van LIJV Support. Daar worden alle vragen beantwoord rondom het thema stress en afvallen. Een afspraak maken voor vrijdag 11 januari kan via info@lijvsupport.nl of 06-30066339.

Vrijdag 11 januari, 10.00 tot 12.00 uur, gratis maar maak wel een afspraak

Startup Academy Meetup

Cas Bouhof van het Rotterdamse reclamebureau Below Enemy Lines neemt startende ondernemers op woensdag 16 januari om 19.00 uur mee in de valkuilen en learnings van het oprichten van een eigen onderneming. Een ideale informatiebron voor mensen die zelf een bedrijf hebben of van plan zijn er een te starten. Bouhof vertelt tijdens de Startup Academy Meetup zijn verhaal en biedt deelnemers de kans andere ondernemers te ontmoeten en elkaar te inspireren. De toegang is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Bestel een gratis entreebewijs bij de klantenservice in bieb of via www.deboekenberg.nl

Woensdag 16 januari, 19.00 tot 20.30 uur, gratis maar aanmelden is noodzakelijk

Informatie Vrijwilligerswerk

Wie van plan is om in het nieuwe jaar vrijwilligerswerk te gaan doen kan Bibliotheek de Boekenberg iedere dinsdag tussen 10.00 en 13.00 uur terecht met alle vragen over dit nuttige voornemen. Voor wie al vrijwilligerswerk doet in Nissewaard en zich wil ontwikkelen zijn er gratis cursussen, trainingen en themabijeenkomsten. De vrijwilligers van het spreekuur Vrijwilligerswerk vertellen iedereen er graag meer over. Loop gerust eens binnen.

Iedere dinsdag, 10.00 tot 13.00 uur, gratis (aanmelden is niet nodig)

Shopbox

Meer berichten