Boekenberg prachtig verlicht. Foto: Olena Tselykh
Boekenberg prachtig verlicht. Foto: Olena Tselykh (Foto: Olena Tselykh)

Pieter Konijn in de Boekenberg

De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur. Niemand minder dan prentenboekenfiguur Pieter Konijn brengt op 22 en 23 januari een bezoek aan Bibliotheek de Boekenberg!

Mamacafé

Elke vierde dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur wordt er een gezellig Mamacafé georganiseerd op het terras van Bibliotheek de Boekenberg. Leuk voor (bijna) moeders en vaders met kind(eren) van 0 tot 4 jaar. Dinsdag 22 januari staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen met mooie voorleesverhalen en een kort bezoek van Pieter Konijn. Kom gezellig met je baby of peuter langs! Je hoeft je vooraf niet aan te melden, loop gerust binnen.

Dinsdag 22 januari | 10.00-12.00 uur | Gratis, aanmelden niet nodig

Nationaal Voorleesontbijt met Pieter Konijn

Kinderen en (groot)ouders smullen op woensdag 23 januari om 10.00 uur van lekkere broodjes terwijl Pieter Konijn een bezoek brengt aan het Nationale Voorleesontbijt in Bibliotheek de Boekenberg. Er wordt voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar ‘Een huis voor Harry’. Uiteraard komen ook de avonturen van Pieter Konijn aan bod en kun je na afloop met hem op de foto gaan. Vergeet niet een eigen camera mee te nemen.

Woensdag 23 januari | 10.00-11.30 uur | € 3,- p.p. | Aanmelden

Voorleesmiddag met Pieter Konijn

Niet zo’n ochtendmens of ontbijt je liever thuis? Niet getreurd, ’s middags brengt Pieter Konijn nog een bezoek aan de bibliotheek. Hij zal op woensdag 23 januari om 14.00 en 15.00 uur aanwezig zijn bij het voorlezen. Uiteraard is er dan ook tijd om na afloop op de foto te gaan. Neem een eigen camera mee. Voor bibliotheekleden is de toegang gratis. Ben je geen lid, dan betaal je ter plekke € 1,- entree.

Woensdag 23 januari | 14.00 en 15.00 uur | Leden gratis, anders €1,- p.p. ter plekke te voldoen

Film Pieter Konijn

Beleef de avonturen van Pieter Konijn op het witte doek! Op woensdag 23 januari om 15.00 uur zie je hoe de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand loopt. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. De film is Nederlands gesproken en de adviesleeftijd is 6 jaar en ouder.

Woensdag 23 januari | 15.00-16.30 uur | Leden gratis, anders € 3,- p.p. | Aanmelden

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten