Foto: Patricia van den Blink

Senior Billie zoekt gouden mand

Dierenopvang ZHE is op zoek naar een goed tehuis voor Billie. Deze gecastreerde 13-jarige jack russell werd 7 maanden geleden naar de opvang gebracht , omdat zijn vrouwtje ernstig ziek was. Helaas is zij overleden.

Billie is moeilijk plaatsbaar door zijn leeftijd. Ondanks zijn leeftijd is hij nog erg actief, vooral als hij buiten met zijn soortgenoten kan ravotten en als hij eten krijgt. Dan springt hij met gemak een halve meter de lucht in.

Billie verblijft sinds 5 maanden in een gastgezin. Het liefst zien zijn pleegbaasjes hem bij andere honden, maar niet iedere reu is een goede klik.

Billie is een rustige hond die bij soortgenoten tot leven komt. Billie maakt graag een wandeling met ze. Hij trekt niet aan de riem, maakt niks kapot en blaft niet als mensen binnenkomen. Katten laat hij met rust en auto rijden gaat ook goed. Aaien vindt hij prima, maar oppakken minder. Een gezin met kleine kinderen, die hem willen oppakken, is daarom geen goede combi.Als hij het ergens niet mee eens is, laat hij zijn tanden zien, maar bijten heeft hij nog niet gedaan. Het is waarschijnlijk zijn bluftactiek, om te laten merken dat hij het er niet mee eens is. Hij wil geen trappen lopen, maar springt makkelijk op de bank of in de auto. Wie gunt Billie een paar laatste jaren? Meer info: Dierenopvang ZHE: : 06 30 19 02 76

Shopbox

Meer berichten