Alisa Opari Luzi, bekend van de musical Aladdin, geeft masterclass bij CVDKS.
Alisa Opari Luzi, bekend van de musical Aladdin, geeft masterclass bij CVDKS. (Foto: )

Masterclass: Muzikale reis van jouw stem

Alisa Opari Luzi, bekend van de musical Aladdin, geeft op zaterdag 23 februari 2019 van 14.00 – 16.00 uur een masterclass in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS). 'SING IT, BRING IT' is een unieke masterclass waarin Alisa je meeneemt op een muzikale ontdekkingsreis van jouw stem.

De aandacht ligt op hoe je het verhaal achter het lied over het voetlicht brengt, hoe vertel je een verhaal tijdens het zingen. Hoe kun je zingen met meer gevoel? Alisa leert jou hoe je dit kunt aanpakken. De masterclass is bedoeld voor deelnemers vanaf 12 jaar met zangervaring en kost € 5,- per persoon. Wil jij daarbij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, Nieuwstraat 83, telefoon 0181 - 652250 of www.cvdks.nl. 

Masterclasses CVDKS

Deze masterclass is onderdeel van een reeks masterclasses die het CVDKS de komende maanden organiseert. In de reeks brengt het CVDKS de professionele artiest, die ooit zelf op amateurniveau met zijn of haar kunst begonnen is, terug in de wereld van de amateurkunstenaar. Zo doet de cursist een bijzondere ervaring op onder leiding van een professional 'uit het veld'. 
 

Shopbox

Meer berichten