Spijkenisser ansichtkaart
Spijkenisser ansichtkaart (Foto: De Tekenmeisjes)

Spijkenisse staat op de kaart!

Spijkenisse is een stad om trots op te zijn met zijn nieuwbouwwijken en iconische gebouwen. Denk aan de De Boekenberg en Theater de Stoep, Terras aan de Maas en De Haven. En als je trots op iets bent, dan mag je dat best laten zien! Daarom is het vanaf nu mogelijk om ansichtkaarten met Groeten uit Spijkenisse te versturen. Laat ons weten waarom jij trots bent op Spijkenisse en win een setje!

Spijkenisse - De Botlek en De Boekenberg hebben een leuke winactie bedacht: Laat ons weten waarom jij trots bent op Spijkenisse. De leukste reacties worden beloond met zo'n uniek setje kaarten! Mail naar: redactie.bl@persgroep.nl ovv kaartenactie.

Er zijn drie bijzondere Spijkenisser ansichtkaarten. De kaarten zijn ontwikkeld op initiatief van Bibliotheek de Boekenberg en worden in het eigen café Zinnig verkocht. De kaarten zijn als set en los verkrijgbaar. Aan drie lokale ontwerpers werd gevraagd om herkenbare elementen uit de stad zoals de Spijkenisserbrug, de Boekenberg, Theater de Stoep en de molen op eigen wijze in beeld te brengen. Dit leverde een unieke set kaarten op.

Volgens de Boekenberg is er veel vraag naar een aandenken van mensen uit het binnen- en buitenland die de glazen piramide bezoeken. “Zij willen iets mee naar huis nemen. De kaarten zijn ook voor inwoners die trots zijn op al het moois dat hun stad te bieden heeft”, zegt bibliotheekdirecteur Victor Thissen.

Shopbox

Meer berichten