Wie heeft het wifi-netwerk van de bieb gehackt?

Help! Iemand heeft het wifi-netwerk van de bibliotheek gehackt. Ouder en kind sporen samen op wie de dader is tijdens de workshop Verbinding Verbroken. Verder kun je deze week in de bibliotheek verhalen horen over de geschiedenis van Spijkenisse en één van de vele spreekuren bezoeken.

Workshop Verbinding Verbroken (8+)

Een indringer probeert data van bezoekers van de Boekenberg te stelen. Er zijn verschillende aanwijzingen gevonden maar van de dader ontbreekt nog elk spoor. Help jij op zaterdag 16 februari om 12.30 uur om de hacker te ontmaskeren? In een duo van één ouder en één kind werk je samen om de hacker op te sporen. De workshop is gratis, maar aanmelden via de bibliotheek is nodig.

Zaterdag 16 februari | 12.30-15.30 uur | Gratis, wel aanmelden als duo

De Oudheidkamer vertelt

Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van jouw woonplaats? Op zaterdag 16 februari om 13.30 uur organiseert de Oudheidkamer een lezing in Bibliotheek de Boekenberg. De jaren ’50 en ’60 staan hierbij centraal. Er worden films vertoond, verhalen verteld en vooral ervaringen uit het verleden met elkaar gedeeld. De toegang is gratis, maar aanmelden via de bibliotheek is nodig.

Zaterdag 16 februari | 13.30-15.30 uur | Gratis, wel aanmelden

Scheidingscafé

Elke derde donderdag van de maand wordt in Bibliotheek de Boekenberg het Scheidingscafé Spijkenisse georganiseerd. Tijdens het café kun je aan professionele adviseurs vrijblijvend advies vragen wanneer je je oriënteert op een echtscheiding of ontbinding van samenleven, of er al in betrokken bent. Je kunt er terecht met financiële vragen maar ook voor informatie over regels rondom scheiden. Loop donderdag 21 februari tussen 18.00 en 20.30 uur gerust binnen met jouw vragen.

Donderdag 21 februari | 18.00-20.30 uur | Gratis, aanmelden niet nodig

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Shopbox

Meer berichten