Probeer gratis proefles Meer bewegen voor ouderen

Het goede voornemen voor het nieuwe jaar van veel mensen is meer bewegen. "We zijn alweer een maand verder in 2019. Bent u al begonnen dit jaar?

Spijkenisse - Ook in 2019 organiseert Stichting Welzijn Ouderen op meerdere locaties Meer bewegen voor Ouderen (MBvO) door heel Spijkenisse. De Meer bewegen voor Ouderen-activiteit is een zeer gevarieerde bewegingsactiviteit waaraan iedereen kan meedoen.

De lessen spelen in op het ouder worden, zoals het oefenen en behouden van behendigheid het geheugen en de motoriek. Tijdens de lessen worden diverse bewegingsoefeningen gedaan met verschillende materialen zoals ballen, hoepels, enzovoort. Vaak vinden de oefeningen op muziek plaats.

Fitheid, plezier en de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten staan bij MBvO centraal. Deelnemers hebben ook de mogelijkheid om vooraf of achteraf (afhankelijk van de locatie) vrijblijvend koffie of thee te drinken. Dat is niet verplicht, maar het is wel zo gezellig.

Een proefles is altijd gratis. Stichting Welzijn Ouderen verzoekt wel geïnteresseerden om zich voor deze Meer bewegen activiteit aan te melden. Aanmelden kan door contact op te nemen met Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse via het volgende telefoonnummer: 0181-695255.

Shopbox

Meer berichten