Rolstoeldansers te gast Culturele middag

Vrijdagmiddag 15 februari organiseert de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) een culturele middag. De culturele middagen zijn bedoeld voor senioren met verschillende achtergronden die het leuk vinden om kennis te maken met elkaars gewoontes en gebruiken.

Tijdens deze middag zijn Alex en Jacqueline Glijn te gast. U kent hen waarschijnlijk uit de finale van Holland’s Got Talent 2018. Of omdat ze Wereldkampioen rolstoeldansen zijn.

Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze fantastische sportmensen, hun levensverhaal en de geweldige dansshow te bekijken. En natuurlijk mag u met hen meedansen, wanneer u dit wilt. Dus trek uw dansschoenen maar aan wanneer u naar de Mei komt.

De middag die plaats vindt in de Ontmoetingsruimte Mei begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Kosten voor deze middag zijn € 2,00 met SWO Servicepas en € 3,00 zonder pas. Het is fijn wanneer u zich even aanmeldt bij de SWO als u wilt deelnemen, dat kan telefonisch (0181) 695 255 of via activiteiten@swospijkenisse.nl.

Shopbox

Meer berichten