Kindermoestuin in Waterland 'Van aardbei tot zonnebloem' zoekt deelnemers
Kindermoestuin in Waterland 'Van aardbei tot zonnebloem' zoekt deelnemers

Kindermoestuin zoekt groene vingers

Vorig jaar is de bewonersgroep Waterland gestart met de kindermoestuin Waterland Van aardbei tot zonnebloem. Omdat dit gegeven zeer leerzaam is voor kinderen op allerlei gebied: zo leren ze de natuur te respecteren en door te tuinieren leren kinderen dat alles in de natuur met elkaar samenhangt. Pluspunt is ook dat kinderen die veel buiten zijn en in het groen werken lichamelijk en psychisch gezonder zijn.

Spijkenisse - Van Aardbei tot Zonnebloem is de kindermoestuin in Waterland is een initiatief van de bewonersgroep Waterland. Het tuinseizoen breekt weer aan en daarom zoekt de bewonersgroep Waterland kinderen met groene vingers, die enthousiast zijn en mee willen helpen in de kindermoestuin. Leren hoe je iets kunt zaaien, hoe je het moet verzorgen, hoe te oogsten en vervolgens soms zelfs kunt opeten. Op donderdag 28 maart wordt gestart met een groep van maximaal 6 kinderen! Kinderen van 7-12 jaar die in Waterland wonen of in Waterland op school zitten, kunnen meedoen.

In de moestuin wordt gewerkt : elke donderdag van 15.00-17.00 uur en elke zondag van 11.00-12.00 uur. Aanmelden of meer informatie kan via Facebook of via e-mail: FB : kindermoestuin Waterland Van aardbei tot zonnebloem of E: bewonersgroepwaterland@gmail.com. Wil je meedoen? meld je dan snel aan want vol=vol.

Shopbox

Meer berichten