Lijsttrekker Leo Stehouwer
Lijsttrekker Leo Stehouwer (Foto: )
Verkiezingen

Verkiezingen: Waterschapskandidaten Voorne Putten CDA

Het CDA heeft vanuit elke regio sterke kandidaten op de kieslijst voor het waterschap Hollandse Delta. Gekozenen dragen ertoe bij dat waterschapstaken betaalbaar blijven.

Kandidaten uit Voorne Putten

Voor de verkiezingen van het Waterschap Hollandse Delta heeft het CDA een sterke kandidatenlijst met vertegenwoordigers uit elke regio. Zij brengen de kennis en ervaring om stuur te geven aan de kerntaken van het waterschap: droge voeten houden en voldoende zoet en schoon water. De volgende kandidaten zijn afkomstig uit de regio: Op nummer 14 Dick Klok uit Heenvliet, nummer 17 Dirk van der Schaaf uit Spijkenisse en op nummer 19 Arie van der Spek uit Simonshaven. Geen onbekende namen op Voorne Putten. Op zaterdag 16 maart is de verkiezingskaravaan omstreeks 12.00 bij De Boekenberg te Spijkenisse met hierin naast de lijsttrekkers Adri Bom en Leo Stehouwer enkele andere prominente CDA'ers. Lijstrekker Leo Stehouwer, lid van het huidige bestuur van waterschap Hollandse Delta, stelt "Voorne Putten is een belangrijk agrarisch en stedelijk gebied. Goede vertegenwoordigers leveren een waardevolle bijdrage aan onze veiligheid en verhoging van de effectiviteit van waterschap Hollandse Delta. Sterke banden met CDA-ers in gemeente en provincie maakt dat we weten wat er speelt en hoe we samen tot goede oplossingen komen". De hoogstgeplaatste regiokandidaat voor de provinciale staten is Joke van den Berg-la Fleur op nummer 13.

Twee van de speerpunten

Het CDA staat voor betaalbaarheid van waterschapstaken en lage lasten voor burgers. De kerntaken veiligheid, voldoende zoet en schoon water moeten betrouwbaar worden uitgevoerd en gebruik maken van innovatieve kennis om dit kostenefficiënt te doen. Om kosten te beheersen moet het waterschap ook actief werken aan het waterbewustzijn van de burgers en belanghebbenden, beginnende met basis- en middelbaar onderwijs. Samen maken we droge voeten betaalbaar!

Shopbox

Meer berichten