Trots poseren de fysiotherapeuten Visbeen en de Korte en huisartsen Wardak en Alibeik bij de ingang van het Gezondheidscentrum aan de dr. JM den Uijllaan 25. Foto: Joop van der Hor
Trots poseren de fysiotherapeuten Visbeen en de Korte en huisartsen Wardak en Alibeik bij de ingang van het Gezondheidscentrum aan de dr. JM den Uijllaan 25. Foto: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Gezondheidscentrum City Plaza en RijnmondFit geopend

SPIJKENISSE- Hoewel het logo boven de toegangsdeur aan de dr JM. den Uijllaan 25 nog even op zich laat wachten zijn RijnmondFit en Gezondheidscentrum City Plaza inmiddels open voor sporters én cliënten van de aldaar gevestigde huisartsenpraktijk.

Wie het nieuws over de verplaatsing van huisnummer 11 naar 25 is ontgaan, komt uit bij de vertrouwde apotheek. De nieuwe praktijkruimte van huisartsen mevrouw N. Wardak en de heer A.J. Alibeik is een 100-tal meters opgeschoven en aan de buitenzijde vooralsnog herkenbaar aan de letters en logo van Gezondheidscentrum City Plaza op de grote ramen. Links van de hoofdingang is recent het hypermoderne fitnesscentrum RijnmondFit van fysiotherapeuten Najia Visbeen-Subhani en Bas de Korte geopend. De twee instituten werken nauw samen. RijnmondFit kent een gelimiteerd aantal van 200 leden. Voor de snelle beslisser is er nog plek. RijnmondFit is telefonisch bereikbaar via 0181-745040 en het Gezondheidscentrum via 0181-613931. Dokter Nargis Wardak laat met gepaste trots weten dat 'haar' centrum duidelijk voorziet in de behoefte van zowel de huidige als toekomstige cliënten. In een binnenkort in deze krant te verschijnen interview meer over de functies binnen het gezondheidscentrum en de mens achter initiatiefneemster dokter Wardak.

Shopbox

Meer berichten