Voorjaarsconcert TOGIDO

Muziekvereniging TOGIDO haar speelt op zaterdag 30 maart een voorjaarsconcert in het Dorpshuis in Hekelingen. Op het gevarieerde geheel vernieuwde programma staat onder andere muziek van Michael Bublé en Stevie Wonder, The Lion King, een bugel solo, een Zuid-Amerikaanse Bossanova en nog veel meer.

Hekelingen - Het concert vindt plaats in het Dorpshuis, Lede 13 in Hekelingen en begint om 19.30 uur; de zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegangskaarten á € 7,50 zijn op de avond zelf bij de kassa aan de zaal verkrijgbaar, maar kunnen ook vooraf worden gereserveerd via secretariaat@togidohekelingen.nl of telf: 6599662/06-43944013. Tot en met 16 jaar gratis toegang.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Viktor Moricz en bestaat uit muzikanten van allerlei leeftijden. "Zij nemen u tijdens het concert mee langs allerlei muziekgenres. Zo passeren onder andere een openingsfanfare, een Chorale en uptempo nummers de revue. Daarnaast zult u kunnen kijken en luisteren naar de leerlingen van TOGIDO, waarvan de meesten op deze avond voor het eerst in de muzikale spotlights zullen staan.

Lijkt het je leuk om zelf een muziekinstrument te leren bespelen, kom dan eens kijken bij de lessen of repetities van TOGIDO, of maak een afspraak voor een gratis proefles. Iedere dinsdag middag/avond wordt in het Dorpshuis in Hekelingen lesgegeven door eigen docenten van TOGIDO." Er is een slagwerk-, koper- (trompet, bugel, trombone, tuba) en saxofoondocent. Het fanfareorkest repeteert elke dinsdagavond. Ook duo- of groepslessen of workshops op scholen zijn mogelijk. Informatie via bovenstaande nummers of mailadres.

Shopbox

Meer berichten