Travellin Blue Kings bij Bar Spot

Spijkenisse - In Bar Spot staat zondag 24 maart 'Travellin Blue Kings' op het programma. Zij spelen Chicago, West Coast en Brit Blues. Entree is gratis, optreden start om 17.00 uur. 

Travellin Blue Kings:

Voeg twee porties elektrofonics en twee porties Howlin 'Bill samen met een snuifje Rhythm Bombs, Liberators, Fried Bourbon, Regulators en Eastville Sinner toe, schud goed, haal de room eraf en je krijgt 4 gallons explosieve benzine aka TRAVELLIN' 'BLUE KINGS. Travellin 'staat niet toevallig in de naam, deze vier heren werkten met hun respectievelijke bands in heel Europa. Je kon ze vinden op festivalpodia in Noorwegen, Zweden, Polen, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. En natuurlijk als de Boys uit de Benelux, in alle uithoeken van België en Nederland.

Deze blues mobiele invloeden variëren van Texas tot de westkust, over Memphis op weg naar Chicago en vervolgens naar de UK's British Blues Boom. De vier heren vinden hun inspiratie in veel verschillende soorten muziek en brengen een fris en toch vertrouwd repertoire, aangevuld met een paar precies gekozen covers. Dat is wat je van deze nieuwe band kunt verwachten, gebracht met veel energie en enthousiasme. Bekijk ze eens!

Stephan Hermsen: zang, harp, gitaar - Jimmy Hontelé: gitaar - Winne Penninckx: bas - Marc Gijbels: drums

Shopbox

Meer berichten