Praise and Worship in Concert

Binnenkort wordt de kerkzaal van de Welkomkerk in Zuidland weer omgetoverd tot een ware concertzaal. Op zaterdag 23 maart organiseert praiseband Coming Soon alweer voor de derde keer een regionale praise- en worshipavond ten bate van Compassion. De avond vol opwekkings- en aanbiddingsliederen, ingetogen ballads en vrolijke meezingers begint om 20:00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19:30 uur open.

Zuidland - De 15-koppige praiseband Coming Soon bestaat uit muzikanten en vocalisten uit de hele regio. Het podium is gevuld met drums, percussie, piano, gitaren, zes zangers/zangeressen en een blazerskwartet met trompet, saxofoons en trombone. De danseressen van Dansgroep Together begeleiden een aantal nummers met zelfgemaakte dansen en een korte overdenking zal verzorgd worden door Spreker Arend rondom het thema: 'de Leeuw en het Lam'.

Compassion

De entree voor deze avond bedraagt 5 euro, dit is inclusief een consumptie. Daarnaast is er een collecte. De opbrengst van de praiseavond is bestemd voor Compassion, een christelijke organisatie die in ontwikkelingslanden de armste kinderen helpt aan een beter toekomstperspectief.

Meer weten?

Wil je meer weten over Coming Soon? Kijk dan opwww.facebook.com/CSZuidland.

Shopbox

Meer berichten