Kunstroute Nissewaard

Vanaf nu tot 1 april is het werk van een groot aantal kunstenaars dat aan Kunstroute Nissewaard deelneemt te zien. Rechts in de hal van het Stadhuis, Raadhuislaan 106. De expositie is te zien tijdens de openingsuren van het stadhuis.

Nissewaard - Ook liggen daar nieuwe brochures. Het kunstrouteweekend is op 13 en 14 april en heeft locaties in Geervliet, Zuidland, Abbenbroek, Simonshaven, Oudenhoorn en Spijkenisse. Meer informatie over de 12e Kunstroute Nissewaard op www.kunstroutenissewaard.nl.

Bram van Baalen

Vanaf donderdag 28 maart tot en met donderdag 11 april is de Kunstroute Nissewaard te gast bij Studio & Galerie Bram van Baalen, Voorstraat 61A in Spijkenisse. Er is alvast werk te zien van heel veel deelnemende kunstenaars. Het is een voorproefje van wat het Kunstroute-weekend op 13 en 14 april te bieden heeft. De expositie is te bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 17 uur. In de pop-upgalerie zijn ook de nieuwe brochures verkrijgbaar. Meer informatie over de 12e Kunstroute Nissewaard is ook te vinden op www.kunstroutenissewaard.nl.

Shopbox

Meer berichten