Geert Wilders in Spijkenisse. Foto: Martin Marcus
Geert Wilders in Spijkenisse. Foto: Martin Marcus (Foto: )

Geert Wilders heeft echt over de markt 'gewandeld'

Afgelopen zaterdag was het de laatste dag, dat partijen massaal konden flyeren voor de komende Staten- en Waterschapsverkiezingen. Gewoontegetrouw kwam ook Geert Wilders een half uurtje naar het Spijkenisser marktplein.

door Martin Marcus

Spijkenisse - In zijn 'Hometown' lukte het de vorige keren niet eens om die markt te bereiken, maar dit keer ging het wel iets anders. De vriendelijk zwaaiende politicus, hij doet net of er niets aan de hand is, wordt omgeven door vier beveiligingsringen. Tegen hem aan staan 4 mannetjesputters en dan een ring van minstens tien 'onopvallende' beveiligers. Daaromheen een cirkel van zeker 25 geüniformeerde politieagenten. Daarvoor en erachter diverse wijkagenten, die hun stalen politieros gebruiken als een soort sneeuwschuiver, om de volop aanwezige pers weg te duwen.

Ja, er zijn ook mensen, die graag met Geert op de foto willen, maar dat lukt nauwelijks. De belangstelling van PVV-kiezers is dit keer groot. Komen zij ook uit Nissewaard? Dat is zeker de vraag! Maar liefst vier goed gevulde touringcars met PVV'ers, o.a. uit Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Limburg kwamen naar de Spijkenisse. Daar konden ze een glimpje van hun voorman opvangen.

Shopbox

Meer berichten