Minke met haar paard I Tjing tijdens de ereronde
Minke met haar paard I Tjing tijdens de ereronde (Foto: Sharona vd Put)

Minke Tange Brand winnares Checkmark Cup 2019

Op zondag 17 maart streden op Hippisch Centrum Simonshaven (HCS), georganiseerd door de RV Noblesse, acht finalisten tijdens de jaarlijkse finale om de Checkmark dressuur-Cup 2019. De voorrondes hiervoor zijn in het weekend van 9/10  maart op HCS verreden.

Nissewaard - De winnaressen van de voorrondes waren: Fleur Kraak met haar paard Viking’s Desperado in de categorie ZZL; Ingrid Barendrecht met Waseda categorie Z2; Celine Molengraaf met Vlox in de categorie Z1; Denise Huizenga met Cavallo Rosso in de categorie M2; Marion van Hooren met Indian Summer in de categorie M1; Minke Tange Brand met I Tjing in de categorie L2; Suzanne Pelle met  First of July in de categorie L1 en in de categorie B was dat Ilse van de Hoek met Lisa.

Tijdens een druk bezochte finale die omlijst werd door een wervelende show van de Carrouselgroep HCS werd er gejureerd door de KNHS-jury Hans van Bedaf. Als eerste eindigde Minke Tange met haar paard I Tjing. Zij ontving uit handen van Manon van Meel en Cora Bos van Checkmark Labrecruitment een bedrag van 300 euro en diverse cadeaus. Ilse van de Hoek die met haar paard Lisa als tweede eindigde ontving 150 euro en diverse cadeaus en tot slot ontving Fleur Kraak met Vikings Desperado als derde een bedrag van 50 euro en diverse cadeaus. 

Shopbox

Meer berichten