Schilderen en mozaïek in The Window

The Window in Zuidland biedt creatievelingen twee nieuwe cursussen aan. Galerie/Atelier The Window, Mr. P.J. Oudweg 34, 3214 XN Zuidland. Dit is in het midden van het overdekte winkelcentrum S'lands Hof. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.30 uur (op vrijdag vanaf 10.00 uur).

Fijnschilderen: Deze cursus vindt plaats onder leiding van Hennie van Dijk. "Wil je meer inzicht krijgen in de verschillende technieken en materialen, compositie, kleurgebruik, toepassen van licht / schaduw / donker, vorm en diepte? Dan is dit voor jou een uitstekende cursus! Voor de eerste lessen zijn de materialen beschikbaar. Weet je na een aantal lessen wat voor werk je het meest ligt, dan ga je zelf voor je materialen zorgen. De belangstelling voor deze cursus is zo groot, dat we helaas mensen hebben moeten teleurstellen. Wij hebben daarom gemeend op meerdere dagdelen deze cursus aan te moeten bieden, en wel op: Donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur. De prijs van een 3 uur durende les is € 30,-, inclusief koffie/thee/softdrinks. Schaf je een strippenkaart aan voor 6 lessen, dan betaal je slechts voor 5 lessen, ofwel € 150,-. Deze strippenkaart is 3 maanden geldig. Vrijdagochtend, van 10.00 – 12.00 uur. De prijs van deze 2 uur durende les is € 20,-, inclusief koffie/thee/softdrinks. Wil je eerst een losse les om even te snuffelen, dan kan dat natuurlijk ook." Bekijk het werk van Hennie via www.hennievandijk.nl of bij de galerie.

Mozaïek: Deze cursus vindt plaats onder leiding van MozaWan. "Wilde je eigenlijk altijd al iets met mozaïek doen, of ben je er een keer aan begonnen en zou je wel verder willen? Dan kan dat nu op een leuke, relaxte manier, met de nadruk op individuele begeleiding. Prijs deelname: € 150,- voor 6 blokken. Het werkt als volgt: Je koopt een 6-blokkenkaart op naam, die elke les wordt afgetekend. Ben je een keer verhinderd, dan is dat geen probleem; de kaart is n.l. 3 maanden geldig. Wil je eerst een losse les om even te snuffelen, dan kan dat natuurlijk ook, of je doet eerst de workshop op zaterdag 13 april, van 10.00 – 16.00 uur." De cursus wordt gegeven op dinsdagmiddag, van 13.00 – 16.00 uur. Voor beide cursussen geldt dat je ook even kunt komen kijken. Heb je verder nog vragen of wil je inschrijven stuur een mailtje naar Wanda: eenreiziger@msn.com of bel 06-47468837.

Shopbox

Meer berichten