oergezellig tennistoernooi bij tv Zalmplaat ten behoev van de RopaRun
oergezellig tennistoernooi bij tv Zalmplaat ten behoev van de RopaRun

Oergezellig tennistoernooi

Tennis Vereniging Zalmplaat, gezeteld aan de Dobber 23 in Hoogvliet, organiseert samen met Roparun Team100 en Vrienden een oergezellig tennistoernooi voor iedereen die een balletje wilt slaan. Iedereen is welkom op vrijdagavond 3 mei op het terrein van Tennis Vereniging Zalmplaat.

Hoogvliet - Vanaf 19:00 uur start het 'toernooi' dat bestaat uit dubbelspel en vooral zal bestaan uit veel plezier maken. Buiten het sportieve is er voor de toeschouwers de mogelijkheid om onder genot van een drankje en een hapje naar de wedstrijden te kijken en uw favoriet aan te moedigen of gezellig onder een gezellig muziekje de voetjes van de vloer te hebben op de dansvloer. Ook is er een loterij met leuke prijzen! De kantine is vanaf 18.30 uur open! Kosten voor deelname aan dit gezellige evenement is €10,- per persoon. Toegang voor supporters en toeschouwers is gratis. Alle baten van dit evenement zijn volledig ten gunste van de Stichting Roparun.

Team100 en Vrienden doen al voor de 24e keer mee aan de Roparun. De Roparun is het langste estafette-evenement waar lopers, gesteund door een team van fietsers, masseurs, chauffeurs, verzorging en meer, vanaf Parijs non-stop naar Rotterdam lopen, een afstand van ruim 500 km. Dit doen zij om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Roparun die daarmee mensen en kinderen die aan kanker lijden hun leven met deze ziekte zo aangenaam mogelijk te maken.

De slogan is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De Roparun 2019 wordt van 8 t/m 10 juni gelopen. Dus steun de Roparun en geef u op voor dit enorm leuke, gezellige en te gekke tennistoernooi. Opgeven kan via e-mail naar TV Zalmplaat voorzittertvzalmplaat@gmail.com en/of naar Team100 en Vrienden, berkhof56@zonnet.nl (Henk Berkhof). Aanmelden tot en met 26 april. Meer info via www.tv-zalmplaat.nl.

Shopbox

Meer berichten