The Big Bang uit Spijkenisse heeft zich geplaatst voor het NK Streetdance. (Foto: Ferdi Abel)
The Big Bang uit Spijkenisse heeft zich geplaatst voor het NK Streetdance. (Foto: Ferdi Abel) (Foto: )

Dansteam The Big Bang staat in streetdance finale!

Dansteam The Big Bang van Dansstudio KP uit Spijkenisse heeft zaterdag de tweede prijs gewonnen tijdens het UDO streetdance-event in Raamsdonksveer. De dansers zijn hiermee verzekerd van een plaats in de nationale finale op 13 april in Druten.

Spijkenisse - Het afgelopen jaar heeft het team onder leiding van coach Kimberly Pikeur hard getraind om een plekje in de finale te mogen bemachtigen. Nu is het team niet alleen geplaatst, maar ook een serieuze kanshebber; The Big Bang staat bovenaan in de puntenranking.

De dansers hoefden zich niet alleen te voelen in Raamsdonksveer. Het luide enthousiasme van de supporters viel ook de presentatoren op: 'Spiek is wel vertegenwoordigd!'
Bij een podiumplaats in de nationale finale, kwalificeert het team zich automatisch voor het Europees kampioenschap. Van daaruit behoort zelfs het wereldkampioenschap in Engeland tot de mogelijkheden. De UDO streetdance competitie is begonnen in het Verenigd Koninkrijk, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste danscompetities ter wereld.

The Big Bang en Dansstudio KP zijn te volgen op www.studiokp.nl.

Shopbox

Meer berichten